Contextuele leertherapie

 

Contextuele Leertherapie

Bij contextuele leertherapie ligt het accent op de invloed van je persoonlijkheid op je professionele handelen. Naast bewustwording van de invloed daarvan onderzoeken we hoe je grondhouding is ontstaan, om welke redenen je deze in stand houdt/uitvoert, hoe je deze verder kunt ontwikkelen door persoonlijke en relationele groei, met als doel dat je als professional de kracht ervan kent en deze bewust wel of niet inzet in je werk met mensen.

Je brengt casuïstiek in welke door de leertherapeut wordt gekoppeld aan je grondhouding als professional, je gezin van herkomst en je huidige context. Waarbij je wordt geholpen deze door te vertalen naar je professionele handelen.

Er wordt door de contextueel leertherapeut gewerkt met het Genogram en de Beeldtaal ‘Therapie in Beeld’. Soms worden er leestips gegeven.

Groepsleertherapie

Een groep draait met minimaal 3 en maximaal 4 personen. Deze sessies zijn van 9.30 tot 12.30 en vinden minimaal 4 tot maximaal 8 x per jaar plaats bij mij in de praktijk. Met voorkeur voor data wordt zo veel mogelijk rekening gehouden en grotendeels in gezamenlijk overleg afgesproken, tenzij je instroomt in een bestaande groep. De kosten zijn € 150,- p.p. excl. btw. Aanmelden of vragen mail naar info@gerriereijersenvanbuuren.nl  of gebruik het aanmeldformulier op deze pagina.

Er zijn groepen met en zonder voorkennis van de beeldtaal. 

Individuele Leertherapie

Deze sessies volg je individueel en duren 90 minuten. Zij hebben hetzelfde doel als de groepssessies. Data en tijden kunnen overeenkomstig onzer beider agenda’s worden afgesproken zoals we ook de frequentie samen bepalen. De kosten zijn € 150,- excl. btw.

Aan individuele Leertherapie kun deelnemen zonder kennis van de Beeltaal. Aanmelden of vragen mail naar info@gerriereijersenvanbuuren.nl of gebruik het aanmeldformulier op deze pagina.

Deelname

  • Voor beide vormen van Leertherapie kun je je als professional aanmelden ongeacht in welke branche van de hulpverlening je werkzaam bent.
  • Je kunt ook eerst individuele sessie volgen en je later bij een groep aansluiten of andersom.
  • Indien gewenst kun je een bewijs van deelname ontvangen.
  • Wanneer je nog vragen hebt terwijl je je aanmelding in overweging neemt, bel me dan.

 

 

 

    Aanmelden