Advies Psychologie Magazine: Mijn moeder doet me telkens weer pijn

Beste Gerrie,
De relatie tussen mij en mijn moeder blijft moeilijk. Er is ofwel contact en dan ga ik weer helemaal op in de hoop dat ze dit keer wél op een fijne manier met me zal omgaan. Of ik verbreek het contact (weer) omdat ze mij telkens pijn doet en grip op me krijgt. Hoe kan ik wel met mijn moeder omgaan zonder mezelf steeds in het contact te verliezen?
groeten van Els

Dag Els,
Wat moedig dat je het blijft proberen: zoeken naar verbinding met de vrouw die jou het leven gaf; zoekend naar haar liefde, erkenning, respect, nabijheid en zorg. Je wilt zo graag van haar horen en ervaren dat je geliefd bent en er mag zijn en van waarde bent. Je wilt zo graag samen zijn.

Lees hier het hele advies Psychologie Magazine: Mijn moeder doet me telkens weer pijn