banner-2000x450-peter1

Therapie kan individueel en in relatie -of familieverband gevolgd worden. Hierin staan jouw situatie en relaties altijd centraal. We onderzoeken samen bijvoorbeeld naar wat je echt dwars zit, wat je blokkeert in relatie met de ander, wat je zorg is of wat je verlangens zijn. We zoeken naar een manier die bij jou past om hiermee om te gaan. We betrekken er mensen bij die voor jou belangrijk zijn, letterlijk of figuurlijk (bijvoorbeeld met Duplo en Playmobil)..

Het eerste gesprek
Het eerste gesprek is een intake waarbij we uit gaan vinden of we samen iets kunnen met jouw hulpvraag en of er een klik is tussen jou en mij. Dat is voor mij namelijk een voorwaarde om een therapeutische relatie aan te gaan.

Meer informatie of aanmelden
Wil je meer informatie of je aanmelden voor therapie? Vul dan het formulier in aan de rechterzijde van deze pagina.

Dagen en tijden
Gewoonlijk werk ik op maandag en dinsdag met cliënten. Afhankelijk van andere activiteiten kan het ook voorkomen dat er mogelijkheden zijn op andere werkdagen.

Individuele sessies duren veelal 75 minuten. Andere relationele samenstellingen vanaf 90 tot maximaal 120 minuten. In overleg en bij uitzondering kunnen alle sessies uitlopen.

Geef je hier op voor therapie, of vraag naar meer informatie.

  • Alle velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.